fredag 17 juni 2011

Ett, två, ett, två- marchera på....

Vi hade ett härligt gäng från danmark på besök på förmiddagen. Just nu växer allt för fullt även ogräset på vår grusgång. Idag gav sig Ann på det med liv och lust. De fikande danskarna tyckte nog lite synd om Ann där hon hackade av glädjens lust (?). Fint blev det i alla fall. Men det behöver fyllas på grus så hon flyttade lite grus från ett ställe där det ändå låg tjockt.

Innan besökarna skulle sätta sig på bussen bad hon dem om en tjänst. Om ni kunde gå över gruset där jag tagit så det plattar till sig lite.... sagt och gjort.
På armévis formerade deras guide gruppen i en lång rad och fogligt marcherade de sedan fram och tillbaka över plätten grus och plattade till den. Bilar som åkte förbi saktade in och tittade förundrat över "vad besökscentrum vid Rökstenen nu hittat på". Bra initiativ Ann, mer sånt. :)

På eftermiddagen tog Åse emot ett glatt gäng från Godegård som förbokat fika och guidning av Rökstenen och Röks kyrka. I underbart solsken och svag, ljummen bris intogs fika i gott gemyt.

En härlig dag vid Rökstenen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar