onsdag 16 november 2011

Det gränsar till galenskap


Vad är grejen med geocaching? Den frågan får vi ofta och hur ska man kunna förmedla detta på ett bra sätt. Man inser att ju mer man berättar och ju fler detaljer vi lyfter fram desto nördigare framstår man. :)

Men det är ju så roligt och vi vid Rökstenen vill så gärna förmedla detta roliga intresse till fler. Vi har anordnat fyra geocaching event och planerar nu för det femte under nästa år. Vi har fått flera nya bekantskaper och nyfunna vänner genom geocaching och till dem räknar vi "Högarna" och "Swerker och Hulda" som de heter i geocaching världen. Båda dessa par finns med i inslaget nedan och på bilden ovan. Missa inte inslaget i länken nedan, här får ni verkligen en känsla av precis hur uppskruvat och roligt geocaching kan vara. Följ med Janne och Swerker på first to find jakt så gruset sprutar.

Man blir nipprig av det här >>

Tillförlitliga källor har gjort gällande att journalisten i inslaget var blek om nosen när det hela var klart. Håll till godo!

2 kommentarer:

  1. "På gränsen till galenskap"
    Detta är blodigt allvar!
    Vi kommer på ert nästa event.

    Det är vi som är de galna "JanoYvonne"

    SvaraRadera
  2. Härligt JanoYvonne! Vilket glädjesmittande inslag tillsammans med Swerker och Hulda. Ser fram emot att träffa er på eventet/ Herr o Fru Smokestoner

    SvaraRadera