måndag 1 november 2010

Projektgrupps möte #2

Den 22 oktober träffades projektgruppen för andra gången. Vi håller för fullt att förbereda oss för vår första presentation inför den referensgrupp som ska bedömma våra idéer.

Vi har tagit ett stort kliv vad gäller att sätta temat vid besökscentrum. Vi har också pratat mycket runt vilken känsla besökaren ska mötas av redan ute på parkeringen. Vi håller er på halster ytterligare ett tag men hoppas framöver kunna presentera lite mer i bild och utförligare text.

Den stora frågan "hur stort behöver det vara för att bli lönsamt" ligger bakom allt vi gör och ibland är det svårt att veta vad som är hönan och ägget. Men vi har börjat utgå ifrån de funktioner vi tror måste finnas och bygga vidare därifrån.

Lina och Johan har börjat titta på olika delar av den interaktiva utställningen. Mattias har jobbat mycket med känslobilder för att försöka ge alla i gruppen en gemensam bild att utgå ifrån. Christian funderar mycket runt flödet i området där även en del praktiska förutsättningar måste vävas in. Själv har jag haft många möten där jag dels presenterat projektet men också många idé och arbetsmöten runt aktörerna i ett besökscentrum och en modell hur man kan bygga runt lönsamhet i drift.

KUL att vi är igång och vi är alla sugna på att ta nästa steg, få bli mer konkreta och föra projektet framåt.

I veckan som kommer ska vi ha vår första presentation för refernsgruppen. Ska bli otroligt spännande att höra deras funderingar och tankar runt våra idéer.

/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar