lördag 8 maj 2010

Aktiviteterna är i full gång...

Torsdag Vi har egentligen öppet på helger i maj men försöker fylla ut förmiddagarna för att kunna hålla öppet när skolresorna kommer på besök.

Igår var det dags och första bussen rullade in. Det ska bli spännande när vi kommer möta klasserna i vikingakläder och engagera dem i lekar på ängen. De första bokningarna har redan kommit in.

Härlig sol men ingen värme i vindarna.

Nu kan man prova på vikinga dragkamp på stubbarna också. Repet är fastsurrat och nu saknas bara en liten instruktions skylt vad utmaningen går ut på.

Sveriges Radio Östergötland var också ute och intervjuade Lars Rosengren inför konstrundan då han är nykomling i gänget. Läs gärna mer om Lasses utställning på hemsidan.

Fredag Uj vad det har blåst idag. Ena glass flaggan flög iväg och likaså en papperskorg. Den tunga skylten som visar att shopen har öppet låg ner och stackars glass gubben och gumman var det till slut ingen idé att ställa upp. De fick vila på marken innan det var dags att ta in dem.

Lasse var förbi på besök och förberedde inför Konstrundan nästa helg. Det kommer bli jätte fint! Vi tjuvstartar med Vernisage på onsdagen.

Sen kom Lisa och Mattias från Galleri Omberg förbi. Vi pratade planer för framtiden som jag hoppas ska kunna involvera oss alla tre. Spännande. Även de är med på konstrundan och de har en alldeles förträfflig blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar